Birinci Yarıyıl (Güz) |
T |
U |
K |
AKTS |
GMS501 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS502 |
TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS503 |
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE ETİĞİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
|
İkinci Yarıyıl (Bahar) |
T |
U |
K |
AKTS |
GMS071 |
SEÇİMLİK DERS I |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS072 |
SEÇİMLİK DERS II |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS504 |
DÜNYA MUTFAKLARI ALAN ARAŞTIRMALARI |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
|
Üçüncü Yarıyıl (Güz) |
T |
U |
K |
AKTS |
GMS073 |
SEÇİMLİK DERS III |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS505 |
SEMİNER |
|
- |
- |
- |
10 |
GMS506 |
TEZ I |
|
- |
- |
- |
10 |
|
Dördüncü Yarıyıl (Bahar) |
T |
U |
K |
AKTS |
GMS507 |
TEZ II |
(ÖK: GMS506) |
- |
- |
- |
30 |
|
Seçimlik Dersler |
T |
U |
K |
AKTS |
GMS511 |
MEDYA VE GASTRONOMİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS512 |
GİRİŞİMCİLİK |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS513 |
YEMEK SOSYOLOJİSİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS514 |
ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS515 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS516 |
CATERİNG VE HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS517 |
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOGRAFÇILIĞI |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS518 |
GASTRO ARKEOLOJİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS519 |
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS520 |
MOLEKÜLER GASTRONOMİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS521 |
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS522 |
GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME VE DUYUSAL ANALİZ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS523 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SİSTEMLERİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS524 |
SANAT VE ESTETİK |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS525 |
ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS526 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS527 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MARKA İMAJI |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS528 |
RESTORAN VE MUTFAK ARGONOMİSİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS529 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ VE SLOW FOOD |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS530 |
YİYECEK İŞLETMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS531 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MENÜ PLANLAMA |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS532 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS533 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET PAZARLAMASI |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS534 |
GIDA ALERJİLERİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS535 |
BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS536 |
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS537 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS538 |
PASTACILIK VE UNLU MAMÜLLER |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS539 |
MİKSOLOJİ VE UYGULAMALARI |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS540 |
YİYECEK İÇECEK SERVİS UYGULAMALARI |
|
2 |
2 |
3 |
10 |
GMS541 |
GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR |
|
3 |
- |
3 |
10 |
GMS542 |
GASTRONOMİ TURİZMİ |
|
3 |
- |
3 |
10 |
SOBE511 |
TEZ TAMAMLAMA |
|
- |
- |
- |
60 |
SOBE512 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR EKOLOJİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA |
|
3 |
- |
3 |
10 |
SOBE514 |
SOSYAL BİLİMLER İÇİN MAKİNE ÖĞRENMESİ VE YAPAY ZEKA UYGULAMALARI |
|
3 |
- |
3 |
10 |
SOBE515 |
SOSYAL BİLİMLERDE VERİ MADENCİLİĞİ - IBM SPSS MODELER UYGULAMASIYLA |
|
3 |
- |
3 |
10 |
|