Anasayfa  »  Sosyal Bilimler Enstitüsü »  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı

DERS ADIDERS KODUYARIYILTEORİ + UYGULAMA (Saat)AKTS
TEZ II GMS507 Dördüncü Yarıyıl (Bahar) 0 + 0 30

DERSİN TÜRÜZorunlu
DERSİN DÜZEYİTezli Yüksek Lisans
DERSİN YILI2
YARIYILDördüncü Yarıyıl (Bahar)
AKTS30
ÖĞRETİM ELEMAN(LAR)IProfesör Doktor İsmail Tokmak
Profesör Doktor Hakan Turgut
Doçent Doktor İlkay Yılmaz
Doktor Öğretim Üyesi Tulga Albustanlıoğlu
Doktor Öğretim Üyesi Nurten Beyter
DERSİN ÖĞRENME KAZANIMLARI Bu dersin sonunda öğrenciler;
1) Akademik ölçülere uygun metin üretip, bilimsel çalışma yapabilirler.
2) Etik ihlaller hakkında bilgi sahibi olabilirler.
3) Uzman unvanı kazanırlar.
DERSİN VERİLİŞ BİÇİMİYüz Yüze
DERSİN ÖNKOŞULLARIVar( GMS506)
ÖNERİLEN DERSLERYok
DERS TANIMIÖğrencinin bir öğretim üyesi danışmanlığında özel bir konuda teorik ve/veya pratik (deneysel) olarak hazırlayıp sunduğu çalışmayı kapsamaktadır.(ÖK: GMS 506)
DERS İÇERİĞİÖğrencinin bir öğretim üyesi danışmanlığında özel bir konuda teorik ve/veya pratik (deneysel) olarak hazırlayıp sunduğu çalışmayı kapsamaktadır.
ZORUNLU YA DA ÖNERİLEN KAYNAKLARTez/seminer/proje konusu ile ilgili literatürü kapsamaktadır.
ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİAnlatım,Tartışma,Sunum,Eğitim-Uygulama,Örnek Olay İncelemesi,Rapor Hazırlama,Sorun/Problem Çözme,Soru-Cevap
DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE GEÇME KRİTERLERİ
AKTS İŞ YÜKÜ
Aktivite Sayı Süresi(Saat) İş Yükü
Ara Sınav
Kısa Sınavlara hazırlık
Sınıf Dışı Ders Çalışma Süresi
Final Sınavına Hazırlık
Ders Saati
Ara Sınava Hazırlık
Laboratuvar
Final Sınavı
Ödevler
Saha/Alan Araştırması1450450
Danışmanla Toplantı550250
Tez Araştırması1200200
Toplam İş Yükü900
Toplam İş Yükü / 3030
Dersin AKTS Kredisi30
DİLTürkçe
STAJ / UYGULAMAYok
  

PROGRAM YETERLİLİKLERİ (P) / DERSİN ÖĞRENME KAZANIMLARI (Ö) MATRİSİ
Ö1Ö2Ö3
P1     
P2     
P3     
P4     
P5     
P6     
P7     
P8     
P9     
P10     
P11     
P12     
P13     
P14     
P15     
P16     
P17     
P18     
P19     
P20  X   X   X
P21     
P22  X   X   X