Üniversite Zorunlu Dersleri |
T |
U |
K |
AKTS |
BTU100 |
BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI |
|
2 |
- |
2 |
2 |
ORY100 |
ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞ |
|
1 |
- |
1 |
1 |
|
Birinci Yarıyıl (Güz) |
T |
U |
K |
AKTS |
ENG125 |
İNGİLİZCE I |
|
4 |
- |
4 |
5 |
GSBHSH |
SEÇMELİ GÜZEL SANATLAR/İLK YARDIM |
|
- |
2 |
1 |
1 |
TBF113 |
TURİZME GİRİŞ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF123 |
EKONOMİ VE TURİZM |
|
3 |
- |
3 |
6 |
TOT115 |
İŞLETME MATEMATİĞİ |
|
3 |
- |
3 |
6 |
TOT123 |
TEMEL İŞLETMECİLİK BİLGİLERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TÜRK101 |
TÜRK DİLİ I |
|
2 |
- |
2 |
2 |
|
İkinci Yarıyıl (Bahar) |
T |
U |
K |
AKTS |
ENG126 |
İNGİLİZCE II |
(ÖK: ENG125) |
4 |
- |
4 |
5 |
TBF110 |
BİLGİSAYARDA VERİ İŞLEMİ VE UYGULAMALARI |
|
2 |
1 |
3 |
5 |
TBF118 |
DÜNYA UYGARLIK TARİHİ |
|
3 |
- |
3 |
4 |
TBF128 |
SOSYAL PSİKOLOJİ |
|
3 |
- |
3 |
4 |
TOT112 |
İSTATİSTİK |
|
3 |
- |
3 |
4 |
TOT124 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİ YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
6 |
TÜRK102 |
TÜRK DİLİ II |
|
2 |
- |
2 |
2 |
|
Üçüncü Yarıyıl (Güz) |
T |
U |
K |
AKTS |
ATA201 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I |
|
2 |
- |
2 |
2 |
ENG225 |
İNGİLİZCE III |
(ÖK: ENG126) |
4 |
- |
4 |
5 |
TOT211 |
YİYECEK-İÇECEK ÜRETİM VE SERVİSİ I |
|
3 |
3 |
4 |
8 |
TOT223 |
ÖN BÜRO HİZMETLERİ |
|
2 |
2 |
3 |
5 |
TOT235 |
KAT HİZMETLERİ VE ODALAR YÖNETİMİ |
|
2 |
2 |
3 |
5 |
TOT247 |
MUHASEBEYE GİRİŞ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
|
Dördüncü Yarıyıl (Bahar) |
T |
U |
K |
AKTS |
ATA202 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II |
|
2 |
- |
2 |
2 |
ENG226 |
İNGİLİZCE IV |
(ÖK: ENG225) |
4 |
- |
4 |
5 |
TBF252 |
PAZARLAMA YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
4 |
TOT212 |
YİYECEK-İÇECEK ÜRETİM VE SERVİSİ II |
|
3 |
3 |
4 |
8 |
TOT232 |
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ |
|
3 |
- |
3 |
4 |
TOT248 |
OTEL İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ |
|
3 |
- |
3 |
7 |
|
Beşinci Yarıyıl (Güz) |
T |
U |
K |
AKTS |
TOT001 |
SEÇİMLİK DERS I |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT002 |
SEÇİMLİK DERS II |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT003 |
SEÇİMLİK DERS III |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT313 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ I |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT327 |
TURİZMDE PAZARLAMA STRATEJİLERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT381 |
TÜRKİYE DESTİNASYONLARI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
|
Altıncı Yarıyıl (Bahar) |
T |
U |
K |
AKTS |
TOT004 |
SEÇİMLİK DERS IV |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT005 |
SEÇİMLİK DERS V |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT006 |
SEÇİMLİK DERS VI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT314 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ II |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT324 |
TURİZMDE YASAL DÜZENLEMELER |
|
3 |
- |
3 |
4 |
TOT356 |
ZORUNLU YAZ STAJI |
|
- |
- |
- |
1 |
TOT382 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
|
Yedinci Yarıyıl (Güz) |
T |
U |
K |
AKTS |
TOT007 |
SEÇİMLİK DERS VII |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT008 |
SEÇİMLİK DERS VIII |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT009 |
SEÇİMLİK DERS IX |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT010 |
SEÇİMLİK DERS X |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT425 |
SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT435 |
SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
|
Sekizinci Yarıyıl (Bahar) |
T |
U |
K |
AKTS |
TOT011 |
SEÇİMLİK DERS XI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TOT452 |
ZORUNLU İŞBAŞINDA EĞİTİM STAJI |
(ÖK: TOT356) |
- |
32 |
8 |
25 |
|
Seçimlik Dersler |
T |
U |
K |
AKTS |
ENG367 |
İNGİLİZCE V |
|
4 |
- |
4 |
5 |
ENG368 |
İNGİLİZCE VI |
|
4 |
- |
4 |
5 |
ENG383 |
TRANSLATION I |
|
3 |
- |
3 |
5 |
ENG384 |
TRANSLATION II |
|
3 |
- |
3 |
5 |
ENG385 |
DEVELOPING READING AND LISTENING SKILLS |
|
3 |
- |
3 |
5 |
ENG386 |
DEVELOPING WRITING AND SPEAKING SKILLS |
|
3 |
- |
3 |
5 |
ENG425 |
İNGİLİZCE VII |
|
4 |
- |
4 |
5 |
ENG426 |
İNGİLİZCE VIII |
|
4 |
- |
4 |
5 |
ENG461 |
SPEAKING SKILLS |
|
3 |
- |
3 |
5 |
ENG467 |
PRESENTATION SKILLS |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF313 |
FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF316 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF317 |
GASTRONOMİ VE DÜNYA MUTFAKLARI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF318 |
TURİZMDE ETİK |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF319 |
KONAKLAMA HİZMETLERİ UYGULAMALARI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF325 |
STRATEJİK YÖNETİM |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF335 |
TÜRKİYE VE DÜNYA MÜZELERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF337 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE BESLENME VE HİJYEN |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF338 |
ALTERNATİF TURİZM |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF339 |
TÜRKİYE FLORA VE FAUNASI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF344 |
KONUK AĞIRLAMA VE BANKET YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF345 |
TURİZMDE ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ VE BEDEN DİLİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF346 |
KÜRESEL TURİST DAVRANIŞI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF362 |
TOPLAM KALİTE VE HİZMET KALİTESİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF363 |
TURİZM SOSYOLOJİSİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF365 |
TURİZM POLİTİKASI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF366 |
TURİZM YATIRIMCILIĞI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF367 |
TURİZM COĞRAFYASI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF369 |
HALKLA İLİŞKİLER |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF372 |
TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF383 |
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF388 |
KURUMSAL KAYNAK PLANLAMASI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF413 |
TURİZM ENDÜSTRİSİNDE YÖNETSEL EĞİLİMLER |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF414 |
DÖNEM PROJESİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF417 |
TURİZMDE KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF419 |
REKREASYON YÖNETİMİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF424 |
SEMİNER |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF445 |
DESTİNASYON PAZARLAMASI |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF451 |
SUNUM TEKNİKLERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF453 |
GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF455 |
DEVLET MUHASEBE SİSTEMİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF471 |
ETKİLİ KONUŞMA VE DİKSİYON |
|
3 |
- |
3 |
5 |
TBF473 |
ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ |
|
3 |
- |
3 |
5 |
|