Anasayfa  »  Kahramankazan Meslek Yüksekokulu »  Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

TYYÇ/Program Yeterlilikleri Matrisi

Üretim ve İşleme  Tarım, Ormancılık ve Su Ürünleri   

Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi
Akademik Ağırlıklı
Program Yeterlilikleri
12345678910
BİLGİ
(Kuramsal, Olgusal)
1 X X X X X X X X X X
2 X X X X X X X X X X
BECERİLER
(Bilişsel, Uygulamalı)
1 X X X X X X X X X X
2 X X X X X X X X X X
3
4 X X X X X X X X X X
5 X X X X X X X X X X
YETKİNLİKLER
(Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği)
1 X X X X X X X X X X
YETKİNLİKLER
(Öğrenme Yetkinliği)
1 X X X X X X X X X X
2 X X X X X X X X X X
YETKİNLİKLER
(İletişim ve Sosyal Yetkinlik)
1 X X X X X X X X X X
2 X X X X X X X X X X
3 X X X X X X X X X X
YETKİNLİKLER
(Alana Özgü Yetkinlik)
1 X X X X X X X X X X


Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi
Mesleki Ağırlıklı
Program Yeterlilikleri
12345678910
BİLGİ
(Kuramsal, Olgusal)
1
BECERİLER
(Bilişsel, Uygulamalı)
1
2
3
4
YETKİNLİKLER
(Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği)
1
YETKİNLİKLER
(Öğrenme Yetkinliği)
1
2
YETKİNLİKLER
(İletişim ve Sosyal Yetkinlik)
1
2
3
YETKİNLİKLER
(Alana Özgü Yetkinlik)
1