Anasayfa  »  Sosyal Bilimler Enstitüsü »  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Birinci Yarıyıl (Güz) T U K AKTS
GMS501 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ 3 - 3 10
GMS502 TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI 2 2 3 10
GMS503 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE ETİĞİ 3 - 3 10
GMS508 GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR 3 - 3 10
 
İkinci Yarıyıl (Bahar) T U K AKTS
GMS071 SEÇİMLİK DERS I 2 2 3 10
GMS072 SEÇİMLİK DERS II 3 - 3 10
GMS504 DÜNYA MUTFAKLARI ALAN ARAŞTIRMALARI 2 2 3 10
GMS509 GASTRONOMİ TURİZMİ 3 - 3 10
 
Üçüncü Yarıyıl (Güz) T U K AKTS
GMS074 SEÇİMLİK DERS III 2 2 3 10
GMS075 SEÇİMLİ DERS IV 3 - 3 10
GMS510 DÖNEM PROJESİ - - - 20
 
Seçimlik Dersler T U K AKTS
GMS511 MEDYA VE GASTRONOMİ 3 - 3 10
GMS512 GİRİŞİMCİLİK 3 - 3 10
GMS513 YEMEK SOSYOLOJİSİ 3 - 3 10
GMS514 ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ 3 - 3 10
GMS515 GIDA KATKI MADDELERİ 3 - 3 10
GMS516 CATERİNG VE HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ 3 - 3 10
GMS517 YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOGRAFÇILIĞI 3 - 3 10
GMS518 GASTRO ARKEOLOJİ 3 - 3 10
GMS519 TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ 3 - 3 10
GMS520 MOLEKÜLER GASTRONOMİ 3 - 3 10
GMS521 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ 3 - 3 10
GMS522 GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME VE DUYUSAL ANALİZ 3 - 3 10
GMS523 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SİSTEMLERİ 3 - 3 10
GMS524 SANAT VE ESTETİK 3 - 3 10
GMS525 ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI 3 - 3 10
GMS526 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ 3 - 3 10
GMS527 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MARKA İMAJI 3 - 3 10
GMS528 RESTORAN VE MUTFAK ARGONOMİSİ 3 - 3 10
GMS529 SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ VE SLOW FOOD 3 - 3 10
GMS530 YİYECEK İŞLETMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 3 - 3 10
GMS531 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MENÜ PLANLAMA 3 - 3 10
GMS532 YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 3 - 3 10
GMS533 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET PAZARLAMASI 3 - 3 10
GMS534 GIDA ALERJİLERİ 3 - 3 10
GMS535 BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ 3 - 3 10
GMS536 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI 2 2 3 10
GMS537 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI 2 2 3 10
GMS538 PASTACILIK VE UNLU MAMÜLLER 2 2 3 10
GMS539 MİKSOLOJİ VE UYGULAMALARI 2 2 3 10
GMS540 YİYECEK İÇECEK SERVİS UYGULAMALARI 2 2 3 10
SOBE512 SÜRDÜRÜLEBİLİR EKOLOJİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA 3 - 3 10
 
T:Teorik Ders Saati
U:Uygulama Saati
K:Kredi
ÖK:Ön Koşul
AKTS:Avrupa Kredi Transfer Sistemi