HAFTA | KONULAR |
---|
1. Hafta | Meyve ve Sebzelerin Bileşimleri |
2. Hafta | Meyve, sebze ve ürünlerinin bozulma nedenleri |
3. Hafta | Farklı meyve ve sebzelerin depolama koşulları, Meyve ve sebzelerin soğukta depolanması, Kontrollü atmosferde depolama |
4. Hafta | Çeşitli meyve ve sebzelerin dondurularak muhafaza yöntemleri, Dondurarak muhafaza sırasında meydana gelen değişimler |
5. Hafta | Meyve ve Sebzelere uygulanan ön işlemler |
6. Hafta | Konserve üretim teknolojisi |
7. Hafta | Çeşitli meyve ve sebze konservelerinin üretimi |
8. Hafta | ARA SINAV |
9. Hafta | Salça ve ketçap üretim teknolojisi |
10. Hafta | Berrak ve bulanık meyve suyu üretim teknolojisi, bozulmalar ve depolama koşulları |
11. Hafta | Reçel ve marmelat üretim teknolojisi |
12. Hafta | Meyve ve sebzelerin kurutulması, kurutma yöntemleri |
13. Hafta | Kurutulmuş ürünlerde meydana gelen bozulmalar, depolama koşulları |
14. Hafta | Genel tekrar ve sınava hazırlık |
15. Hafta | YARIYIL SONU SINAVI |