HAFTA | KONULAR |
---|
1. Hafta | Biyoteknolojiye Temel Bakış |
2. Hafta | Biyoteknolojinin Başlıca Uygulama Alanları Ve Üretim Süreci |
3. Hafta | Biyolojik Sistemler( Mayalar ) |
4. Hafta | Biyolojik Sistemler(Küfler, Protistler ) |
5. Hafta | Mikrobiyal Biyoteknoloji |
6. Hafta | Geleneksel Biyoteknoloji( Bira Ve Şarap Üretimi ) |
7. Hafta | Geleneksel Biyoteknoloji( Yoğurt Ve Peynir Üretimi ) |
8. Hafta | Ödev |
9. Hafta | Geleneksel Biyoteknoloji( Ekmek ve Sirke Üretimi ) |
10. Hafta | Modern Biyoteknoloji |
11. Hafta | Gıda Analizlerinde Biyoteknoloji |
12. Hafta | Genel Tekrar |
13. Hafta | Yarıyıl Sonu Sınavı |
14. Hafta | |
15. Hafta | |