HAFTA | KONULAR |
---|
1. Hafta | Tanışma, mutfak kuralları, ders işleme prensipleri |
2. Hafta | Makarna hamuru imalatı |
3. Hafta | Kış salataları |
4. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Tava |
5. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Fritöz |
6. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Poşe |
7. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Braising |
8. Hafta | Ara Sınavı |
9. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Yahni |
10. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Sote |
11. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Stir-fry |
12. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Fırınlama |
13. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Izgara |
14. Hafta | Pişirme Tekniklerine Giriş: Buharda pişirme |
15. Hafta | Final Sınavı |